free hit counter javascript

View My Stats 

Jyväskylä 2007

Jyväskylä KV 18.11.2007

Tarkoitus oli ilmoittaa kolme nuorinta ja ottaa Noora mukaan turistiksi, mutta näyttelyjärjestäjä ei tilanahtauden vuoksi voinut ottaa vastaan yhtään turistia.

Niinpä ilmoitettiin liki 11-vuotias Noora mukaan elämänsä ensimmäiseen näyttelyynsä, ajatellen että eihän sen tarvi kehään mennä, kunhan pääsee näyttelyalueelle sisään.

Lähdettiin jo lauantaina ajamaan Jyväskylän suuntaan poiketen ostoksille Tampereen Ideaparkissa.
Yövyimme hotelli Albassa Jyväskylässä järven rannalla missä oli illalla näin hienot näkymät. (kuvaa klikkaamalla näet sen isompana)

Sunnuntaina näyttelypaikalle saapuessamme huomasimme luettelosta että Noora oli ainut veteraani Gordonikehässä, joten pienen mietinnän ja ystävien kannustuksen jälkeen päätimme että sekin pääsee kehään pyörähtämään.

Koska fieldit ja gordonit oli samaan aikaan kehässä jouduimme miettimään miten selvitä kahteen paikkaan yhtä aikaa ja saimmekin sitten junoirihandlerin Mariikka Ala-Maakalan esittämään fieldimme kun Juha keskittyi gordonikehään.

Kehässä Nelli sai Eri:n ja sijoittui luokassaan kolmanneksi, ja kun Juha oli menossa vaihtamaan Nooraa tilalle, tuli Mariikka kehän laidalle kädet täynnä ruusukkeita. Roosa oli saanut kunniapalkinnon ollen ROP pentu, ja Essi oli ollut ROP ja saanut CACIB:n. Siinä ei ollut paljon aikaa juhlia kun Noora piti mennä kehään josta tuli sitten päivän jymy-yllätys. Noora sai Eri:n ja oli ROP veteraani sijoittuen sitten paras narttu kehässä neljänneksi heti Nellin jälkeen. Tuomari oli tiukka sillä vain yksi uros seitsemästä ja neljä narttua kuudesta sai Eri:n.
Näin täynnä ruusukkeita ei näyttelykassimme ole vielä ennen ollutkaan.

Pennuillahan ei ole loppukilpailua, mutta sekä Noora että Essi pääsi isoon kehään näyttäytymään. Sieltähän ei sijoittumisia ollut odotettavissa, mutta hauskaa oli koko rahan edestä ja Nellikin pääsi katsomoon seuraamaan miten tytöillä menee. Siellä tosin tuli uni kesken taputusten ja hurrausten kun oli raskas päivä lopuillaan. On se raskasta olla kaunis.

[Home] [Suomeksi] [In English] [På Svenska]