free hit counter javascript

View My Stats 

Göteborg 2008

Göteborg 2xKV 3-6.1. 2008

MyDog 2008Lähdettiin Ruotsiin talvi-näyttelyyn, kun Göteborgissa oli 2 KV-näyttelyä ja vielä saatiin sopivasti vuokrattua kalustettu huoneisto samasta asunto-yhtiöstä missä Juhan äiti asuu.

Torstaina oli vuorossa ensimmäinen näyttely-päivä, jossa Alice - Winterbourne Daybreak Bright Orangeainoa valonpilkku oli Roosan toinen Roosa & Alicesija kunniapalkinnolla pentuluokassa. ROP pentu oli Roosan sisko Alice (Winterbourne Daybreak Bright Orange). Sisarukset oli valtavan samanlaisia niin ulkonäöltään kun käytökseltäänkin.

Sunnuntaina sujui meidän koirilla paljon paremmin. Nelli sai Eri:n ja oli gordoni-kehässä toiseksi paras narttu saaden vara-CACIB:n.

Noora oli ilmoitettuna veteraaniluokkaan elämänsä Noora in big ringtoiseen näyttelyyn, ja tälläkin Noora waiting for finalskertaa päästäkseen muiden mukana näyttelypaikalle. Niinhän siinä sitten kävi että Noora sai kunniapalkinnon ja oli ROP veteraani ollen ainoa meidän koirista joka selvisi loppukilpailuun.

Doris - Winterbourne Alpine Glow ApricotViggo - Exchange of BloodlineRoosa tapasi kaksi muuta siskoaan ja isänsä Sunnuntaina. Siskot Doris (Winterbourne Alpine Glow Apricot) ja Siri (Winterbourne Purple Heart) meni Roosan edelle kehässä. Isä Siri - Winterbourne Purple HeartViggo (Xchange of Bloodline) sai täyspotin kun se oli rotunsa paras, sai sertin ja Ruotsin voittaja-tittelin sekä valioitui. Eikä sovi unohtaa CACIB:ia

 

Viggo & Essi at playViggo & Essi ChampionsEssi sai sitten Eri:n ja oli Paras narttu-kehässä 3. Kun kaksi edelle mennyttä oli jo Ruotsin valioita, sai Essi sertin ja valioitui samassa näyttelyssä kun veljensä Viggo, jonka kanssa pääsi poseerausten jälkeen leikkimään. Oli mukavaa kun 10 Fieldistä 5 oli black&tan värisiä.

Girls on boardNelli checking out the seaLaivamatkat sujui hyvin. Onhan meidän tytöt tottuneita matkustajia.

[Home] [Suomeksi] [In English] [På Svenska]